top of page
Birthday Cake

ÁLLATKERTI SZÜLETÉSNAP

Ha azon gondolkodsz, hogy szülinapodat nálunk tartsd, és szeretnél több információhoz jutni, akkor mindenképpen érdemes végigolvasni az alábbi sorokat.

 

Két lehetőséged van:

1. Magadnak szervezed a bulit, mi csak a helyet biztosítjuk, ez esetben 10 fő felett igénybe veheted a csoportos jegy lehetőséget (900Ft/fő). Minimális létszám nincs. Hátrány, hogy az állatkert ilyenkor nincsen zárva, tehát nyitvatartási időben tudtok érkezni. Amennyiben ezt a verziót választod, mindenképp jelezd felénk, hogy számíthassunk rátok, illetve ne feledd: hétfőn és csütörtökön zárva vagyunk.

2.  Az egész buli szervezését és lebonyolítását ránk bízod, ez esetben külön programokkal készülünk (állatok etetése, kincskereső játék, kézműves foglalkozás). Hátrány, hogy ez a verzió csak akkor tud működni, ha az állatkert zárva van, így ez csak hétfői vagy csütörtöki napokon lehetséges. Ez a verzió 3 órán át tart. Fejenként 5500 Ft. Minimális létszám: 7 fő

 

Mit kell még tudnom?

A tortát és üdítőt magatoknak kell hoznotok, azonban az evőeszközökkel kapcsolatban mindig előre egyeztetünk.

Átmenetileg nem elérhető

AZ ALAPÍTVÁNY

Alapítványunk, a Szentendrei Kisállatkert Alapítvány célja a hazai védett és fokozottan védett állatok mentése, ezáltal a biodiverzitás megőrzése.

Mentőközpont építése és üzemeltetése, mely által Szentendre város környékén található védett és egyéb vadállatok mentése erősíthető.

A lakosság, ezen belül kiemelten az ifjúság környezet- és természetvédelmi célokra történő nevelése, ilyen tárgykörű ismeretterjesztés.

INFORMÁCIÓ

2020 május 22-én megnyitottuk kisállatkertünket a látogatók előtt, azonban a nyitással évek óta tartó munkánk nem ért véget!

 

Az érdeklődőket sok szeretettel várjuk. Ha a környéken jársz, esetleg Szentendre az uticélod mindenképpen nézz be hozzánk!

TERMÉSZETVÉDELEM

Nem mindenki számára ismert, hogy a vadállatok mind a Magyar állam tulajdonában vannak, így őket senki nem viheti haza, sőt nem is mentheti őket meg otthonában egy jóakaró sem.

Ugyanakkor sokszor találhatjuk magunkat olyan helyzetben, hogy szeretnénk 1-1 a bajba jutott vadállaton segíteni. Ilyenkor jön képbe mentőközpontunk. Előzetes telefonos egyeztetés után fogadunk bajba jutott, sérült, elárvult állatokat. Őket befogni vagy szállítani nem minden esetben van módunk, ebben a megtaláló segítségére mindig számítunk.

bottom of page