SZÜLETÉSNAP

A születésnap keretein belül a gyerekek egy klasszikus szabadulószobás játékban vehetnek részt, csak ezúttal nem kell kiszabadulni sehonnan, egy rejtély megoldása a cél.

Miről szól a játék és a rejtély?

Hagyom, hogy egy üzenet mesélje el a történetet helyettem: 

Kedves Gyerekek!


Egy nagy titkot szeretnék megosztani veletek. Nem messze innen, az erdő mélyén van egy pici tisztás, amit áthatolhatatlan szúros szederbokrok vesznek körbe, minden oldalról. Itt él pici kunyhójában a három gyógyító törp, a piros, a sárga és a zöld sapkás. Régóta elhagyták már saját bolygójukat, hogy itt, a Földön gyógyítsák az állatokat, legyen az sérült, beteg vagy árva. Ide, az állatparkba - ahol most vagyunk - is eljönnek nap, mint nap hiszen itt olyan élőlények laknak, akik már nem tudnak visszamenni a vadonba és folyamatos törődést igényelnek.

 

Általában éjjel jönnek a törpök mikor már hazamentek a látogatók és senki sem látja őket. Előfordult, hogy csak az árván maradt őzgidát kellett megvigasztalni, mert annyira sírt, de az is megtörtént már, hogy másokon is segíteni kellett a parkban hiszen sokan élnek itt. Például a gonosz boszorkánytól mentett szurikáták, Adorján csacsi, a törpök legfőbb szállítója, a csirkék, akik színes tojást tojnak (a törpök nagy örömére) és végül, de nem utolsó sorban itt élnek a törpe kecskék is, akik tejjel, sajttal látják el minden este az éhes, fáradt törpöket.

 

Ma kora reggel a törpök arra ébredtek, hogy eltűnt az állatkert régi lakója, az egyik birka, Félix. A birkák időemlékezet óta az állatkert lakói. Eltünését nem tudja senki mire vélni. Ahhoz, hogy megtudd mi történt vele, meg kell oldj pár feladatot!

 

Értenünk kell a biológiához, hogy megoldjuk a feladványokat?

Nem, bár sosem hátrány, ha jó vagy benne, ugyanakkor a logikus gondolkodás többet segít ilyenkor.

 

Van időkorlát?

Természetesen van. Az elvárt idő 1 óra, de ha nem tudjátok egy óra alatt teljesíteni a kihívást, úgy is végigjátszhatjátok a játékot.

Hányan vehetünk részt?

Minimum 8 fö, Maximum 15 fős csapatokban érdemes érkezni.

Mennyibe kerül?

4500.- / fő

 

Mit kell még tudnom?

Az ülőhelyek egyelőre limitáltak piknikezni viszont lehet. A tortát, üdítőt minden esetben a szülinapos hozza. Evőeszközzel kapcsolatban mindig előre egyeztetünk.

Birthday Cake
Outdoor Birthday Table
Cupcakes
Image by camilo jimenez