top of page
Image by Annie Spratt

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAM

Miről szól a játék?

 

Klasszikus szabadulószobás játék, csak ezúttal nem kell kiszabadulni sehonnan, egy rejtély megoldása a cél.

 

Hogy miről szól a rejtély?

 

Hagyom, hogy egy üzenet mesélje el a történetet helyettem: 

 

Üdvözöllek kedves Barátom Joseph Banks gróf állatgyűjteményében. 1773-at írunk, gróf a közeli kastély lakója. Látszólag lelkes vadász, ahogyan azt a rangja megköveteli és persze természetbúvár. Valójában azonban nem szeret vadászni, sokkal inkább fest, vagy rajzol. Gyakran jár külföldre. Egyik utolsó expedíciójáról nem üres kézzel tért haza! Nagy titkot rejteget birtokán: egy kihaltnak hitt állatot bújtat az egyik istállóban. Nem akarja hogy bárki rájöjjön a titokra, miközben egy egzotikus országban próbálja elkapni az egyed párját. Felesége a kedves Dorothea fedez neki, elhiteti mindenkivel, hogy újra Afrikába utazott férje, egy elefánt vadászatra. A valóság azonban az, hogy a gróf vadasparkjában tenyészprogramot akar létre hozni. Elrejtett információk segítségével kommunikál Veled és csapatoddal, hogy a végén rájöhess, melyik faj bújt meg az istállóban és segíthess grófunknak beindítani a világ első tenyészprogramját!

 

 

Értenem kell a biológiához, hogy megoldjam a  feladványokat?

Nem, bár sosem hátrány ha jó vagy benne, ugyanakkor a logikus gondolkodás többet segít ilyenkor.

 

Van időkorlát?

Természetesen van. Az elvárt idő 1 óra, de ha nem tudod egy óra alatt teljesíteni a kihívást, úgy is végigjátszhatod a játékot.

 

Hányan vehetünk részt?

 

Min 5 fő, max. 8 fő.

 

Mennyibe kerül?

 

7500.- /fő

AZ ALAPÍTVÁNY

Alapítványunk, a Szentendrei Kisállatkert Alapítvány célja a hazai védett és fokozottan védett állatok mentése, ezáltal a biodiverzitás megőrzése.

Mentőközpont építése és üzemeltetése, mely által Szentendre város környékén található védett és egyéb vadállatok mentése erősíthető.

A lakosság, ezen belül kiemelten az ifjúság környezet- és természetvédelmi célokra történő nevelése, ilyen tárgykörű ismeretterjesztés.

INFORMÁCIÓ

2020 május 22-én megnyitottuk kisállatkertünket a látogatók előtt, azonban a nyitással évek óta tartó munkánk nem ért véget!

 

Az érdeklődőket sok szeretettel várjuk. Ha a környéken jársz, esetleg Szentendre az uticélod mindenképpen nézz be hozzánk!

PROGRAMOK

Szeretnéd nálunk ünnepelni születésnapodat vagy csak érdekel, hogy milyen az éjszakai állatok élete?

Látogass el hozzánk! Izgalmas programokkal várunk mindenkit egész évben!

VADÁLLATMENTÉS

Nem mindenki számára ismert, hogy a vadállatok mind a Magyar állam tulajdonában vannak, így őket senki nem viheti haza, sőt nem is mentheti őket meg otthonában egy jóakaró sem.

Ugyanakkor sokszor találhatjuk magunkat olyan helyzetben, hogy szeretnénk 1-1 a bajba jutott vadállaton segíteni. Ilyenkor jön képbe mentőközpontunk. Előzetes telefonos egyeztetés után fogadunk bajba jutott, sérült, elárvult állatokat. Őket befogni vagy szállítani nem minden esetben van módunk, ebben a megtaláló segítségére mindig számítunk.

bottom of page