top of page
IMG_5409.jpg

JEGY- ÉS BÉRLETÁRAK

Babajegy

2 éves kor alatt

Ingyenes

Gyermek jegy

2-14 éves korig

1 000 Ft

Felnőtt jegy

1 500 Ft

Támogatói jegy

2 000 Ft

Családi jegy

2 felnőtt + 2 gyermek

4 500 Ft

Nagycsaládos jegy

Nagycsaládos igazolvánnyal

1 200 Ft /szülő

800 Ft /gyermek

Csoportos jegy

10 fő felett

900 Ft /fő

Bérlet

25 alkalmas bérlet egy évre

15 000 Ft

Kedvezményes jegy

Ingyenes

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), a Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), az Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), valamint az Autisták Országos Szövetsége érvényes igazolványával rendelkező személy részére a belépés ingyenes.

kajla-pecsét.jpg

PECSÉTELŐ PONT

TUDJ MEG TÖBBET!

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

VISA bankkártya
MASTERCARD bankkártya
OTP SZÉPkártya

AZ ALAPÍTVÁNY

Alapítványunk, a Szentendrei Kisállatkert Alapítvány célja a hazai védett és fokozottan védett állatok mentése, ezáltal a biodiverzitás megőrzése.

Mentőközpont építése és üzemeltetése, mely által Szentendre város környékén található védett és egyéb vadállatok mentése erősíthető.

A lakosság, ezen belül kiemelten az ifjúság környezet- és természetvédelmi célokra történő nevelése, ilyen tárgykörű ismeretterjesztés.

INFORMÁCIÓ

2020 május 22-én megnyitottuk kisállatkertünket a látogatók előtt, azonban a nyitással évek óta tartó munkánk nem ért véget!

 

Az érdeklődőket sok szeretettel várjuk. Ha a környéken jársz, esetleg Szentendre az uticélod mindenképpen nézz be hozzánk!

TERMÉSZETVÉDELEM

Nem mindenki számára ismert, hogy a vadállatok mind a Magyar állam tulajdonában vannak, így őket senki nem viheti haza, sőt nem is mentheti őket meg otthonában egy jóakaró sem.

Ugyanakkor sokszor találhatjuk magunkat olyan helyzetben, hogy szeretnénk 1-1 a bajba jutott vadállaton segíteni. Ilyenkor jön képbe mentőközpontunk. Előzetes telefonos egyeztetés után fogadunk bajba jutott, sérült, elárvult állatokat. Őket befogni vagy szállítani nem minden esetben van módunk, ebben a megtaláló segítségére mindig számítunk.

bottom of page