top of page
Outdoor Biology Class

RENDHAGYÓ BIOLÓGIA ÓRA

Kisállatkertünk szeretettel várja óvodás és iskolás csoportok látogatását!

Amennyiben nem csupán egy csoportos látogatást terveztek, hanem tanulnátok is picit, úgy van lehetőség szakmai előadások meghallgatására is.

Előre egyeztetett időpontban tudjuk fogani a csoportokat és 1 órás vezetést vagy előadást tudunk tartani az előre átbeszélt témákban.

Amennyiben szakmai vezetést vagy előadást szeretnél egyeztetni, úgy kérlek jelentkezz e-mail-en vagy telefonon.

Ára: 20 000 Ft

AZ ALAPÍTVÁNY

Alapítványunk, a Szentendrei Kisállatkert Alapítvány célja a hazai

védett és fokozottan védett állatok mentése, ezáltal a biodiverzitás megőrzése.

Mentőközpont építése és üzemeltetése, mely által Szentendre város környékén található védett és egyéb vadállatok mentése erősíthető.

A lakosság, ezen belül kiemelten az ifjúság környezet- és természetvédelmi célokra történő nevelése, ilyen tárgykörű ismeretterjesztés.

INFORMÁCIÓ

2020 május 22-én megnyitottuk kisállatkertünket a látogatók előtt, azonban a nyitással évek óta tartó munkánk nem ért véget!

Az érdeklődőket sok szeretettel várjuk. Ha a környéken jársz, esetleg Szentendre az uticélod mindenképpen nézz be hozzánk!

VADÁLLATMENTÉS

Nem mindenki számára ismert, hogy a vadállatok mind a Magyar állam tulajdonában vannak, így őket senki nem viheti haza, sőt nem is mentheti őket meg otthonában egy jóakaró sem.

Ugyanakkor sokszor találhatjuk magunkat olyan helyzetben, hogy szeretnénk 1-1 a bajba jutott vadállaton segíteni. Ilyenkor jön képbe mentőközpontunk. Előzetes telefonos egyeztetés után fogadunk bajba jutott, sérült, elárvult állatokat. Őket befogni vagy szállítani nem minden esetben van módunk, ebben a megtaláló segítségére mindig számítunk.

bottom of page